Naar boven

Onze service

Mull is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in mode en die ervaring vindt je terug in de service en persoonlijke adviezen. Wil je persoonlijk advies, maar kan je niet direct geholpen worden? Dan bieden wij je een overheerlijke koffie, cappuccino of espresso aan met iets lekkers. Hieronder lees je wat wij onze klanten aan extra’s bieden.

Private shopping

Zie je geen enkele mogelijkheid om binnen de openingstijden een nieuwe garderobe uit te zoeken? Maak een afspraak, wij doen de winkel graag op een ander tijdstip voor je open. Bel 0251 65 22 71 of mail naar info@mull.nl. 


Vermaakservice

Bij ons verlaat je de winkel met passende kleding. Met andere woorden: als een kledingstuk niet goed past, dan nemen wij de kleding zo nodig voor je in. Indien gewenst brengen wij jouw vermaakte kleding bij je thuis.

Mull Private Member Card

De Mull Private Member Card is er voor onze trouwe klanten. Met de Card ontvang je exclusieve acties en aanbiedingen én profiteer je bij elke aankoop van voordeel, behalve op artikelen van Shuz by Mull. De Card is persoonlijk, maar kan ook gebruikt worden door inwonende familieleden. De Card kost € 75,00 per jaar. Vraag naar alle voordelelen en voorwaarden in de winkel. 


Mull Giftcard

Met dit cadeau geef je altijd iets passends. Je kunt de Mull Giftcard laten opwaarderen bij de kassa met een waarde tussen € 10,00 en € 250,00. Het tegoed op de Mull Giftcard is onbeperkt geldig en is opvraagbaar aan de kassa.

Parkeren

In de ruime parkeergarage onder het Bakkerspleintje, die via de Torenstraat is te bereiken, kan je twee uur lang gratis parkeren middels de blauwe parkeerschijf.